WHY NOT

WHY NOT

WHY NOT erbjuder svenska, professionella produkter med både hårets och kroppens kvalitet och hälsa i fokus. Produkterna innehåller bara organiska och naturliga ingredienser, och tummar varken på kvalitet eller miljö.

WHY NOT produkter är sulfat- och parabenfria.

I övrigt är alla produkter veganska förutom Cream Paste och Matte Paste som innehåller ämnet lanolin (ett fett som utvinns av ull) som räknas som animaliskt.

Vård

WHY NOT STAY erbjuder hårvårdsserier med kvalitet utöver det vanliga. Produkter som skonsamt både rengör och vårdar ditt hår för bästa resultat. Välj bland produkter från Stay Hydrated, Stay Volumized, Stay Rich, Stay Silver och Magic.

Styling

WHY NOT BE är sofistikerade högkvalitativa produkter framtagna för att styla ditt hår till perfektion. Användarvänliga och organiska utan några kompromisser.

Färgförändring

WHY NOT THE COLOR är en intensiv, naturlig multifunktionell permanent hårfärg som ger fantastisk glans och lyster. Helt fri från miljögifter och ämnen som sliter på ditt hår.

Kroppsvård

WHY NOT Kroppsvård är en hudvårdsserie framtagen med 100% organiska och naturliga ingredienser, utan att ge avkall på resultat. Tack vare innovativ forskning hjälper vi din kropp till sitt bästa jag.

Insta Flode Sp5 2024 Wnmore Modell
Nyhet

WHY NOT be More

WHY NOT be More är en exklusiv mousse som ger volym och stadga. Berikad med bambuextrakt. Passar alla hårtyper.

Skapat för frisörer

WHY NOT är skapat tillsammans med professionella frisörer och utvecklat enbart för den professionella frisören och deras kunder.

Swedish origin

WHY NOT är ett svenskt livsstilsvarumärke där en stor del av forskning, utveckling och produktion sker i Sverige.

Ekologiskt

WHY NOTs produkter innehåller naturliga, ekologiska, vårdande och närande ingredienser som gör att håret ser och känns fantastiskt.