WHY NOT

WHY NOT

WHY NOT erbjuder svenska, professionella produkter med både hårets och kroppens kvalitet och hälsa i fokus. Produkterna innehåller bara organiska och naturliga ingredienser, och tummar varken på kvalitet eller miljö.

Vård

WHY NOT STAY erbjuder hårvårdsserier med kvalitet utöver det vanliga. Produkter som skonsamt både rengör och vårdar ditt hår för bästa resultat. Välj bland produkter från Stay Hydrated, Stay Volumized, Stay Rich, Stay Silver och Magic.

Styling

WHY NOT BE är sofistikerade högkvalitativa produkter framtagna för att styla ditt hår till perfektion. Användarvänliga och organiska utan några kompromisser.

Färgförändring

WHY NOT THE COLOR är en intensiv, naturlig multifunktionell permanent hårfärg som ger fantastisk glans och lyster. Helt fri från miljögifter och ämnen som sliter på ditt hår.

Kroppsvård

WHY NOT Kroppsvård är en hudvårdsserie framtagen med 100% organiska och naturliga ingredienser, utan att ge avkall på resultat. Tack vare innovativ forskning hjälper vi din kropp till sitt bästa jag.

WHYNOT_theBleach_webb
Nyhet

WHY NOT the Bleach

Äntligen är den här! Den nya blekningen från det skandinaviska hårvårdsmärket WHY NOT. En blekning med extra hänsyn till en hållbar hårkvalitet och med höga krav på uppljusningseffekten.

Skapat för frisörer

WHY NOT är skapat tillsammans med professionella frisörer och utvecklat enbart för den professionella frisören och deras kunder.

Swedish origin

WHY NOT är ett svenskt livsstilsvarumärke där en stor del av forskning, utveckling och produktion sker i Sverige.

Ekologiskt

WHY NOTs produkter innehåller naturliga, ekologiska, vårdande och närande ingredienser som gör att håret ser och känns fantastiskt.