milk_shake

milk_shake

milk_shake är en kompromisslös mix av aktiva, organiska och vårdande ingredienser som ger en naturlig och levande look. De erbjuder en bredd av hårvård, styling samt permanent och semipermanent hårfärg.

Vård

Produkter som erbjuder varje hårtyp en unik lösning. Produkterna förbättrar ditt hårs naturliga skönhet med hjälp av naturliga ingredienser såsom fruktextrakt, mjölk- och yoghurtproteiner.

Styling

Vår utmaning är att använda naturliga, organiska ingredienser utan att sänka kraven på kvalitet och resultat. Varje aktiv ingrediens i alla våra produkter är utvald för sin närande och vårdande effekt.

Färgförändring

Varje steg har noggrant utformats för att ge ett naturligt, levande resultat i både hårets utseende och hälsa, samtidigt som produkterna har skapats med högsta medvetenhet om miljöpåverkan. Därför är exempelvis alla förpackningar återvinningsbara.

Ms The Gloss Colour Art
Nyhet från milk_shake

milk_shake® the gloss colour

milk_shake® the gloss är en idealisk produkt för poröst eller skadat hår som tenderar att ha problem med blekning av färg. Slutresultatet är en strålande färg som håller längre, samt förbättrar synligt hårets utseende efter varje behandling.
milk_shake® the gloss är placerad mellan en direkt färg och semi-permanent färg.