milk_shake

milk_shake

milk_shake är en kompromisslös mix av aktiva, organiska och vårdande ingredienser som ger en naturlig och levande look. De erbjuder en bredd av hårvård, styling samt permanent och semipermanent hårfärg.

Vård

Produkter som erbjuder varje hårtyp en unik lösning. Produkterna förbättrar ditt hårs naturliga skönhet med hjälp av naturliga ingredienser såsom fruktextrakt, mjölk- och yoghurtproteiner.

Styling

Vår utmaning är att använda naturliga, organiska ingredienser utan att sänka kraven på kvalitet och resultat. Varje aktiv ingrediens i alla våra produkter är utvald för sin närande och vårdande effekt.

Färgförändring

Varje steg har noggrant utformats för att ge ett naturligt, levande resultat i både hårets utseende och hälsa, samtidigt som produkterna har skapats med högsta medvetenhet om miljöpåverkan. Därför är exempelvis alla förpackningar återvinningsbara.

m_s_whippedcream_webb
Vi rekommenderar

conditioning whipped cream

En vårdande och fuktgivande leave-in mousse.Skräddarsydd för att vårda håret, behålla dess fuktbalans och bevara hårfärgen. Håret blir mjukt, friskt, glänsande och lätthanterligt. Mjölkproteiner vårdar och förbättrar hårets struktur, medan andra aktiva ingredienser ger långvarig återfuktning. Integrity 41* bevarar hårfärgen.