I.C.O.N.

I.C.O.N.

Om du letar efter produkter som är veganska och samtidigt speglar de senaste trenderna är I.C.O.N. ditt svar. Här erbjuds högteknologiska, kvalitativa produkter med naturliga, organiska ingredienser för minimal miljöpåverkan.

Vård

I.C.O.N.s hårvårdsprodukter är en sammansmältning av behandlingsprodukter och kurer som samtliga reparerar och förbereder håret för önskad look. Samtliga vårdprodukter är sulfat- och parabenfria, består såväl av antioxidanter som av vitamin A, C och E samt är färgbevarande.

Styling

När det kommer till styling handlar det om att använda produkter anpassade för varje individ, samt förklara för kunderna när och hur produkterna ska användas för att uppnå bästa resultat även hemma.

Färgförändring

Dessa är speciellt framtagna av växtbaserade ingredienser med lugnande ingredienser såsom kamomill, solros och olivextrakt. I.C.O.N.s färger är ammoniakfria och PPD-fria och är en skonsam hårfärg som respekterar ditt hår och hårbotten på bästa sätt.

Veganskt

I.C.O.N. jobbar med naturliga, veganska ingredienser och är helt cruelty-free. Hållbara produkter för både djur och planet.

Organiskt

Produkterna innehåller endast organiska ingredienser, fria från sulfat och paraben.

Högteknologiskt

Genom forskning står I.C.O.N. alltid i fronten vad det gäller högteknologiska, kvalitativa produkter och trender.

Snäll förpackning

Alla förpackningar är gjorda av återvunnen PCR-plast. Energisnålt och miljövänligt.