1944 Paris

1944 Paris

År 1944 får kvinnor rösträtt i Frankrike. Detta år representerar frihet och frigörelse och är en viktig nyckel på den långa vägen mot jämlikhet: kvinnors röst är hörd för första gången! 1944 Paris vill hylla kampen som startade då och fortsätter än idag, symbolen av den självständiga kvinnan. De förenar skönhet och omtanke med revolution och erbjuder kvalitativa nagellack, make-up och hudvård direkt från stilsäkra Paris. Bisou!

Nagellack

De exklusiva nagellacken från 1944 Paris ger ett hållbart resultat och fantastisk glans, samtidigt som nageln skyddas. Nagellacken är tillverkade av 75% biobaserade ingredienser av naturligt ursprung. Självklart är de både veganska och Cruelty-free. Finns i ett 40-tal olika färger, allt för årstider och händelser.

Make-up

Med utvalda produkter inom make-up kan du erbjuda dina kunder exklusiva produkter som passar både vardag och fest. En favorit i många kunders necessär är volymmascaran som ger fantastisk fyllighet till fransarna.

Kroppsvård

Här finns produkter för både ansikte, händer och fötter. Med aktiva ämnen så som aloe-vera och nyponolja återfuktas huden samtidigt som den dämpar pigmentfläckar och minskar uppkomsten av ärr och rynkor.

1944 Handkräm Modell
Vi rekommenderar!

Mjukgörande kräm för både hand och fot

Denna exklusiva hand- och fotkräm återfuktar huden med ett långvarigt resultat. Finns i två underbara dofter.